وادی خاموشان
بکوش تا عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه به آن می نگری
كوكوی مرغ
مواد لازم:
- مرغ 2/1 پيمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- پياز 2 عدد متوسط
- زعفران ساييده سر قاشق چايخوري
- نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
1- سينه مرغ را با يك ليوان آب و يك عدد پياز خلال شده و نمك و فلفل بگذاريد بپزد تا آب آن به خوردش برود. پس از سرد شدن، استخوانهاي آن را جدا كنيد و گوشت آن را با چاقو خرد نماييد.
2- پياز ديگر را خلال كرده و در روغن سرخ نماييد.
3- تخم مرغها را در شرفي بشكنيد و خوب هم بزنيد. كمي نمك و فلفل به آن بزنيد. سپس زعفران ساييده (كه در مقداري آب جوش حل كرده ايد.) و پياز سرخ شده و مرغ خرد شده را كه داخل تخم مرغها بريزيد و مواد را خوب با هم مخلوط كنيد.
4- دو قاشق روغن در تابه اي بريزيد و بگذاريد كاملاً داغ شود. سپس مواد فوق را به آن اضافه كنيد و مانند كوكوي سبزي آن را طبخ نماييد.
ژله با طالبی
1 بسته
ا لیوان آب جوش
سه چهارم لیوان آب میوه یا آب سرد یا یا بستنی
1 عدد طالبی خوب و رسیده و سفت
طرز تهیه
ژله را با آب جوش و با سه چهارم لیوان آب میوه یا آب
سرد یا بستنی مخلوط کنید دقت کنید در نهایت ژله باید
سفت تر در بیاید.
طالبی را پوست کنده و و از طرف یکی سر آن را برش زده و کاملا تخم های آن را خالی کنید.و سپس هنگامیکه مایع ژله کاملا خنک شده درون آن بریزید و سپس سر آن را که برش زده بودید رویش بگذارید و درون یخچال گذاشته پس از چند ساعت که ژله کاملا بسته شد بیرون آورده و بصورت حلقه ایی برش می زنیم و رویش را با خامه شیرین شده تزیین می کنیم.
سس پيتزا
مواد لازم
رب گوجه فرنگي 250 گرم
سس كچاب 250 گرم
زيره سبز ساييده شده 1/2 قاشق چايخوري
زيره سياه ساييده شده 1/2 قاشق چايخوري
هات سس نصف شيشه كوچك
آويشن شيرازي ساييده شده 1/2 قاشق چايخوري
پودر سير 1/4 قاشق چايخوري
پودر خردل 1/4 قاشق چايخوري
سس مايونز 1/2 استكان
كوكيز شكلاتی
-
مواد لازم
– شكر 75 گرم
– كره 185 گرم
– آرد 195 گرم
– پودر كاكائو 30 گرم
– پودر نسكافه 1 ق چ
– وانيل 4/1 ق چ
– نمك 8/1 ق چ
مواد لازم براي كرم :
– شكلات سياه 125 گرم
– كره 40 گرم
– خامه 2 ق س -
طرز تهیه -
ابتدا كره و شكر را با همزن برقي هم مي زنيم تا جايي كه كاملاً كرم رنگ و سبك شود وانيل را اضافه كرده و درنهايت تمام مواد خشك كه شامل آرد، پودر كاكائو، نسكافه و نمك مي باشد را با هم مخلوط كرده و به مخلوط كره و شكر اضافه مي كنيم و خوب مخلوط مي كنيم تا يك خميري چسبنده به دست مي آيد. خمير را به مدت 45 دقيقه تا 1 ساعت داخل يخچال قرار داده و در آخر در مي آوريم و با قالب گرد قالب مي زنيم و روي سيني فر چيده در طبقه وسط فر با درجه 175 درجه سانتي گراد مي پزيم.
طرز تهيه كرم : تمام مواد شكلات سيا و كره و خامه را با هم مخلوط مي كنيم روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كاملاً روان شود. سپس کرم را روی شیرینی ها میریزیم.
ته چین مرغ در ماهیتابه
مواد لازم
سینه مرغ=1 عدد
برنج آب کش (زنده برداشته شود) =2 پیمانه
تخم مرغ =2عدد
ماست =2 فنجان
آب مرغ =2فنجان
دارچین ونمک وفلفل =به میزان دلخواه.
پیاز=1 عدد
زعفران به میزان دلخواه
کره= 50 گرم
روغن مایع=1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را باپیاز آب پز کرده و2 فنجان آب مرغ را
نگهداشته وسپس مرغ را ریش ریش کرده .تخم مرغ را در یک
ظرف شکسته وبعد ماست و آب مرغ را به آن اضافه کرده وبا
دارچین ونمک وفلفل کاملا مخلوط کرده .وبعد در یک مایتابه کره
روغن را ذوب کرده ووقتی کاملا داغ شد مواد را با یک کف گیر
برنج مخلوط کرده در مایتابه بریزید. 4 الی 5 صبر کنید تامقداری
خودش را بگیرد و باقیمانده برنج را بریزید.تا چند دقیقه اجازه
دهید تا مقداری آب آن تبخیر شودوبعد مرغ ریش ریش شده را
به داخل برنج فشار دهید ودر رابگذارید تا بخار پس داد به مدت
1:30 دقیقه دم بکشد. بیشتر شبیه کیک می شود.
شامی سویا
مواد لازم:
سویا=1پیمانه
سیب زمینی=4عدد
فلفل دلمه ای =1عدد
رب گوجه =1قاشق چایخوری
پیاز=1عدد
پودر سوخاری=به میزان لازم
نمک فلفل. زرد چوبه=به میزان لازم
طرزتهيه
ابتدا سیب زمینی ها را گذاشته تا ابپز شود بعد در ظرفی پیاز را سرخ
می کنیم وسویا خیس خورده را درون ان تفت میدهیم و فلفل دلمه ای
نگینی خرد شده را اضافه و تفت می دهیم
سپس ادویه ها و رب را می ریزیم بعد از مدتی مواد اماده است.
سیب زمینی را پوست گرفته و رنده می کنیم کمی که سرد شدمقداری از آن را بر می داریم
وداخل ان کمی از مواد را میریزیم و روی مواد را باسیب زمینی به صورت کوفته میپوشانیم
و در داخل پودر سوخاری فرو برده وسپس انرادر ماهی تابه سرخ میکنیم
کیک بستنی بیسکویت
مواد لازم
بیسکویت کرم دار شکلاتی 30 عدد
بستنی توت فرنگی 2 لیوان
خامه شیرین شده 2 لیوان
طرزتهیه
ابتدا درون قالب یک لایۀ پلاستیک پهن می کنیم و سپس بیسکویتها را
تک تک روی دیواره قالب قرار می دهیم. با قیماندۀ بیسکویتها را
خرد کرده و سپس نیمی از آنها را کف قالب می ریزیم و با پشت
قاشق صاف می کنیم تا یک لایۀ بیسکویتی حاصل شود.
سپس بستنی توت فرنگی را ریخته و پس از آن نیمی از
خامه را می ریزیم. باقیماندۀ بیسکویتها را در مرحلۀ بعد روی خامه
ریخته تا یک لایۀ بیسکویتی در وسط کیک بستنی حاصل شود.
روی بیسکویتها به ترتیب بستنی شکلاتی و خامۀ باقیمانده را
می ریزیم و به مدت حداقل 4 ساعت درون فریزر قرار می دهیم.
در پایان با استفاده از آناناس و مربای توت فرنگی آن را
تزئین می کنیم.
پوره ی عدس قرمز با تخم مرغ برای 6 نفر

مواد لازم:
2 لیوان |
عدس قرمز |
3عدد(خیلی نازک حلقه شود) |
تره فرنگی |
2 قاشق مرباخوری |
پودر تخم گشنیز |
یک قاشق سوپ خوری | گشنیز تازه ( خرد شده) |
دوقاشق سوپ خوری | نعنای تازه ( خرد شده ) |
یک قاشق سوپ خوری | سرکه |
یک لیتر | آب مرغ بدون چربی |
4 عدد |
تخم مرغ |
به اندازه لازم | فلفل و نمک |
کمی برای تزیین | جعفری |

طرز تهیه :
عدس ها را در یک قابلمه می ریزیم و تره فرنگی، پودر تخم گشنیز، گشنیز، نعنا، سرکه و آب مرغ را به آن می افزاییم و روی حرارت می گذاریم. بعد از این که جوش آمد، باید به مدت 30- 40 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا عدس ها بپزد و آب آن کشیده شود.
فر را روی حرارت 180 درجه ی سانتیگراد گرم می کنیم . پس از آن به مواد آماده شده، نمک و فلفل می افزاییم و به طور کامل مخلوط می کنیم.
وسط مواد را با دست خالی کرده و یک تخم مرغ در آن قسمت می شکنیم. روی ظرف فویل آلومینیوم کشیده و به مدت 15- 20 دقیقه در فر 180 درجه ی سانتیگراد می گذاریم تا وقتی که تخم مرغ ببندد. آن گاه روی این غذا را با جعفری خرد شده تزیین می کنیم.

نکات تغذیه ای :
عدس منبع خوبی از آهن، پروتئین، فیبر، کربوهیدرات های پیچیده و اسید فولیک است. همچنین کم چربی، کم کالری، بدون کلسترول و به همان نسبت ارزان قیمت می باشد.
یک لیوان عدس پخته ، 90 درصد مقدار مورد نیاز اسید فولیک را در روز را تأمین می کند و بیشتر از هر غذای غنی نشده دیگری، اسید فولیک را برای بدن فراهم می کند.
عدس دارای فیبرهای محلول است که این فیبرها مانند یک جاروی زبر، دستگاه گوارش را تمیز می کنند. این نوع فیبر گلوکز( قند) و کلسترول سرم را کاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کم می کند.